Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого електронного підпису J/F1391103

Опубліковано

Інструкція по заповненню “Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого електронного підпису” за формою J/F1391103

Якщо Ви шукали інформацію щодо сертифікатів для ПРРО, перейдіть за посиланням – Інструкція по заповненню форми № 5-ПРРО “Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованих/удосконалених сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО (J/F1391802)

Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого електронного підпису подається у наступних випадках:

  1. Необхідно додати іншій КЕП (головного бухгалтера, бухгалтера, співробітника тощо) до комплекту підписів «директор+печатка».
  2. Необхідно додати КЕП до чинного комплекту підписів.
  3. Ввести в дію новий комплект КЕП у разі, коли ще не закінчився строк дії чинного комплекту.

Для створення бланку Повідомлення J/F1391103 необхідно:

  • вибрати розділ «Звіти» (або «МенюСтворити новий звіт») (1);
  • натискаємо «Новий звіт» (2);
  • вибираємо період – поточний місяць (3);
  • вибираємо розділ «Податкова службаДоговори» (4);
  • ставимо позначку біля бланка «J/F1391103 – Повідомлення про надання інформації щодо електронного цифрового підпису» і натискаємо «ОК» (5).

Програма автоматично заповнює шапку документа даними з профілю підприємства/ФОПа.

У табличній частині Повідомлення для додавання рядка потрібно натиснути кнопку «Додати рядок» у правій, нижній частині, під таблицею.

Заповнюємо таблицю: ПІБ, ІПН, посаду, тип підпису.

Підписуємо Повідомлення чинним комплектом підписів, натиснувши «Підписати» (3) і потім кнопку «Відправити» для відправки контролюючим органам.

У разі наявності чинного комплекту ключів і за потреби додати нового директора (чи нового ключа) – накладаємо новий підпис директора, натиснувши «Накласти додатковий підпис» (2);

Для перевірки правильності такого накладання підпису вибираємо «ДодатковоВластивості», у розділі «Підписанти» повинен бути спочатку новий підпис зі знаком «» попереду і далі — діючий комплект КЕП.


Увага! Для заповнення “Повідомленні про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа (для повідомлень щодо сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО)” форма J/F1391802 (5-ПРРО) необхідно ознайомитись з інструкцією по заповненню графи 3 «Ідентифікатор ключа суб’єкта»

Хочете спробувати?Почніть з безкоштовної повної ліцензії на місяць