Повідомлення про об’єкти оподаткування (форма 20-ОПП)

Опубліковано

Платники податків зобов’язані стати на облік у відповідних контролюючих органах за основним та неосновним місцями обліку, а також повідомляти про всі об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, контролюючі органи за основним місцем обліку шляхом подання повідомлення за ф. №20-ОПП протягом 10 робочих днів після їх реєстрації, створення чи відкриття.

Увага! Власники РРО та ПРРО до початку їх реєстрації у відповідних контролюючих органах повинні подати повідомлення за формою №20-ОПП.

Для створення повідомлення за ф. №20-ОПП (J/F1312002) потрібно вибрати Меню – Створити – Новий звіт.

В розділі Податкова служба вибрати Заяви, запити, довідки та вибрати поточний період і знайти форму 20-ОПП.

Програма заповнює поля розділу 1 та розділу 2 даними з профілю підприємства/ФОП. Вам потрібно заповнити таблицю розділу 3. Для цього потрібно натиснути кнопку Додати рядок в правому нижньому куті під таблицею.

Заповнити колонки таблиці, спираючись на Пам’ятку, що знаходиться нижче підпису у вигляді Додатка до Повідомлення за ф. №20-ОПП.

Після внесення даних потрібно натиснути кнопку Перевірка коректності. Якщо все вірно – натиснути на дискету (Зберегти). Повідомлення буде збережене в розділі Звіти.

Далі його Підписуєте та Відправляєте до контролюючого органу.

Хочете спробувати?Почніть з безкоштовної повної ліцензії на місяць